Jobba
hos oss

Vi söker alltid efter fler duktiga utbildade
elektriker och lärlingar

Tillsammans förändrar vi vår bransch

Vi ser alltid till att komma i tid och svarar när våra kunder ringer. Framförallt ser vi till att jobbet är färdigt när vi lovat. Våra kunder kan vara trygga i att vi är annorlunda, vi är bättre. Vi vet att det finns massor med elektriker som både kan allt om el och som förstår människor. Lika bra som de förstår jordfelsbrytare. De jobbar nämligen hos oss. Elektriker med olika bakgrund. Men som delar samma stolthet över vårt arbete. För oss är det viktigt att skapa en stark och positiv upplevelse hos våra kunder. Lika viktigt som det är att vi slår av strömmen innan vi börjar arbeta. Och att vi kommer i tid. 

Alltid redo för nästa utmaning

Alla våra elektriker och tekniker går kontinuerligt på olika kurser och utbildningar, vilket borgar för att vi ligger långt fram när det gäller nya bestämmelser och ny teknik. För oss är det viktigt att alltid kunna ge möjlighet till utveckling och att hjälpa våra medarbetare nå sina mål, både personliga och yrkesrelaterade. Elcenter är en arbetsplats med varierande och utmanande uppdrag tillsammans med frihet under ansvar.

Med sikte på framtiden

Vi tror att de bästa möjligheterna skapas när man mixar nya förmågor med mångårig erfarenhet. Att man utvecklas och lär sig av varandra. Vi har spetskompetens och bred expertis i bolaget, samt en företagskultur som gör att vi gärna hjälper varandra. Vi har rätt förutsättningar och välkomnar lärlingar som vill växa tillsammans med oss. Vi ger dem en bra och trygg grund att stå på som formar dem till morgondagens stjärnor.

Bli en av oss 

Vi söker alltid efter fler duktiga utbildade elektriker och lärlingar. Vi tänker fortsätta förändra branschen till det bättre och tar en stolthet i vårt yrke och engagemang. Vill du vara med och göra skillnad? 

Välkommen med din ansökan.

Lediga tjänster

Skicka din ansökan idag

Click or drag a file to this area to upload.