Jobba hos oss

Jobba hos oss

Förstår du människor lika bra som jordfelsbrytare? Ärligt talat har vår bransch inte världens bästa rykte. Dina kunder kommer att förvänta sig att du inte kommer i tid, och att du inte svarar när de ringer. Och kanske värst av allt; att jobbet inte är klart när du lovat. Det är tråkigt, för vi vet att det finns massor av elektriker som både kan allt om el ochförstår människor. De jobbar nämligen hos oss. Elektriker med olika bakgrund, men med samma stolthet över sitt jobb och som förstår att det är lika viktigt att göra sin kund nöjd som att slå av strömmen innan man börjar arbeta. Är du också lite mer som vi? Skicka din jobbansökan till andrea.johansson@elcenterab.com Ps. Förutom att du är utbildad elektriker har du B-körkort. Det kan bli svårt att komma i tid annars.

Kompetensutveckling

Alla våra elektriker och tekniker går fortlöpande på olika kurser och utbildningar, vilket borgar för att vi ligger långt fram när det gäller nya bestämmelser och ny teknik. Det är även viktigt för oss att våra medarbetare ständigt utvecklas och har mål som det strävar efter.

Sök plats som lärling

Vi tycker det är viktigt att knyta kontakt med eventuella medarbetare redan under skl / utbildningstiden. Söker du plats som lärling? Skicka in ett brev och berätta om dig själv samt bifoga din CV till mailadressen nedan, så hör vi av oss. Märk mailet med ”ansökan lärling”
andrea.johansson@elcenterab.com

Sök plats som elektriker

Vi är ständigt på jakt efter duktiga medarbetare. Känner du att elcenter skulle vara en arbetsplats för dig?
Skicka in ett personligt brev och bifoga ditt CV till mailadressen nedan så hör vi av oss. Märk mailet med ”ansökan elektriker”
andrea.johansson@elcenterab.com

  • Kompetensutveckling
  • Internutbildningar – senaste tekniken
  • Varierande arbetsuppdrag
  • En positiv laganda
  • Egen utveckling

Skicka din ansökan idag