Jobba hos oss

  • Kompetensutveckling
  • Internutbildningar – senaste tekniken
  • Varierande arbetsuppdrag
  • En positiv laganda
  • Egen utveckling

Att jobba på elcenter är inte som att arbeta på vilket elinstallationsfirma som helst. Att arbeta hos oss innebär att ha många bollar i luften och att ta mycket ansvar i det dagliga arbetet. Vi satsar på vår personal och vill att alla ska vara uppdaterade med den senaste tekniken och vi lägger mycket energi på att utbilda våra medarbetare.
Strävar du efter att utvecklas som elektriker? Brinner du  för ditt yrke? Då kanske Elcenter är arbetsplatsen för dig.

Kompetensutveckling
Alla våra elektriker och tekniker går fortlöpande på olika kurser och utbildningar, vilket borgar för att vi ligger långt fram när det gäller nya bestämmelser och ny teknik. Det är även viktigt för oss att våra medarbetare ständigt utvecklas och har mål som det strävar efter.

Sök plats som lärling
Vi tycker det är viktigt att knyta kontakt med eventuella medarbetare redan under skl / utbildningstiden. Söker du plats som lärling? Skicka in ett brev och berätta om dig själv samt bifoga din CV till mailadressen nedan, så hör vi av oss. Märk mailet med ”ansökan lärling”
andrea.johansson@elcenterab.com

Sök plats som elektriker
Vi är ständigt på jakt efter duktiga medarbetare. Känner du att elcenter skulle vara en arbetsplats för dig?
Skicka in ett personligt brev och bifoga ditt CV till mailadressen nedan så hör vi av oss. Märk mailet med ”ansökan elektriker”
andrea.johansson@elcenterab.com